Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Škoda kan Škoda best

Service og reparasjon hos Møller Bil Tynset

Bestill service til bilen din i Bilhold.
Finn et tidspunkt i kalenderen, akkurat når det passer deg - enklere blir det ikke.

Bestill service
6030_HAM_Skoda_klimarens_900x400.jpg
Gjør bilen sesongklar!
Klimarens kun kr 990

Vond lukt i bilen? Med varme kommer fukt, og ved fukt oppstår lett muggsopp og bakterier som spres via klimaanlegget. Etter en lang og kald vinter er det derfor lurt med en klimarens for å friske opp bilens klimaanlegg. Dette gir deg ikke bare et velduftende kupé, men er i tillegg en viktig del av vedlikeholdet som forlenger levetiden på bilen din.

Gjelder tom 30. juni 2024. Bytte av pollenfilter kommer i tillegg.

Du kan også kontakte oss på telefon 24 03 29 00 eller e-post.

Trenger din ŠKODA service? Hos oss står dyktige og profesjonelle medarbeidere klare til å hjelpe deg. Alle våre verkstedansatte er sertifiserte og har en unik spesialkompetanse på bilmodellene fra ŠKODA, noe som betyr at din bil er i trygge hender når du leverer den til service, EU-kontroll, rutereparasjon, skadereparasjon eller andre tjenester hos oss. Vi har et topp moderne merkeverksted, og vi bruker selvfølgelig alltid originale bildeler for å sikre at din ŠKODA holder den samme høye kvaliteten lengre. I tillegg til at vi kun bruker originale bildeler, sørger vi for at alle punktene på sjekklisten ved en service på din bil blir utført i henhold til bilfabrikkens strenge krav. I vårt verksted har vi også spesialutstyr for å finne vannlekkasje. Vi kan også garantere at du ikke må betale mer enn den prisen vi har avtalt, og at vi blir ferdig til avtalt tid.

Billigere service på elbil
Forskjellen på en elbilservice og servicen for en vanlig bil er ikke så stor, men det er noen forskjeller. Elbilen trenger for eksempel ikke oljeskift slik som vanlige biler, men selv om motoren er elektrisk, har bilen fortsatt kjøleanlegg, batterier, bremser, bremsevæske, hjuloppheng, drivaksler og en rekke andre deler der det kan oppstå slitasje og rust. Elbiler må i tillegg ha ettersyn av elektrisk utstyr som ladekabler og høyvoltsledninger. Alle elbiler fra ŠKODA har åtte års garanti på batteriet, eller frem til kjørte 160.000 km - det som inntreffer først. Prisen på service for elbil er også rimeligere enn for service på en diesel- eller bensinbil.

3690_MB_SKODA_service_elbil.jpg

Fordeler med service hos oss:


  • Vi er alltid online med fabrikkens fremste eksperter
  • Ved å følge ŠKODAs anbefalte Service- og vedlikeholdsprogram får du automatisk 24 timers mobilitetsgaranti. Denne fornyes ved hver utført ŠKODA service
  • Vi tar alltid vare på verkstedshistorikken på din ŠKODA
  • Våre autoriserte ŠKODA-mekanikere vil sikre at bilen din blir gjennomgått og vedlikeholdt i henhold til bilfabrikkens retningslinjer
  • Vi bruker kun originale deler til din ŠKODA

 

HAR DU EN ŠKODA SOM ER 5 ÅR ELLER ELDRE?
Vi har faste lave priser på ŠKODA 5+ Originalservice til din bil.